Παθιασμένοι εκφωνητές αγώνων που προσφέρουν άφθονο γέλιο!


Το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ είναι τα πιο διαδεδομένα αθλήματα γι'αυτό και άλλωστε οι παίκτες ανταμείβονται με τεράστια ποσά. Καθώς ανεβαίνουμε επίπεδα, βλέπουμε όλο και καλύτερα παιχνίδια. Και όταν φτάσουμε στο top επίπεδο εκεί μιλάμε για πολύ θέαμα.

Όσο πιο καλό το παιχνίδι, τόσο πιο πολύ παθιάζεται κι ο εκφωνητής.

Σε ορισμένες περιπτώσεις βέβαια όταν παίζει η ομάδα του εκφωνητή εκεί περνάει λίγο τα όρια και οι αντιδράσεις του είναι κάπως αντιεπαγγελματικές θα λέγαμε, αλλά κάτι τέτοιες αντιδράσεις χαρίζουν άφθονο γέλιο!


Ο πρώτος εκφωνητής μας είναι ο Tiziano Crudeli. Φανατικός οπαδός της Milan και φυσικά όταν περιέγραφε αγώνες της ομάδας του από το Champions League, εμείς δεν μπορούσαμε να κρατηθούμε από τα γέλια. Δείτε....






Ο δεύτερος εκφωνητής που επιλέξαμε δεν ξέρουμε το όνομά του αλλά,με αυτά που είδε ο άνθρωπος στον αγώνα μπάσκετ μεταξύ Ρεάλ και Μάλαγας, έκανε ίσως μια από τις θεϊκότερες  περιγραφές αγώνων.





Και τελευταίο αφήσαμε τον δικό μας Γιώργο Χελάκη!Οι ατάκες του στο Euro του 2004 αλλά και στο Mundial του 2010 θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη μας....


Αν σου άρεσε το άρθρο, κοινοποίησε το να το δουν και οι φίλοι σου!
0 Comments